+45 7536 4688 info@msc.dk

Kreativ oversættelse – Markedsføring

Reklame/kommunikation/markedsføring

En kreativ oversættelse til brug indenfor markedsføring fra dansk til engelsk eller et andet sprog er ikke “bare lige”.

Ved udarbejdelse af en kreativ tekst bruges der som regel lang tid på at lege med ordspil, indfaldsvinkler, associationer mv. Mange udkast ender deres liv i papirkurven, og der må startes forfra.

Herefter skal teksten jo “bare” oversættes – men oversætteren skal igennem nøjagtig de samme overvejelser som den oprindelige tekstforfatter og står tilmed med nye udfordringer. Han/hun skal på den ene side være tro mod udgangsteksten og på den anden side løse nye problemer, f.eks. når de ordspil og associationer, der er anvendt i udgangsteksten, ikke umiddelbart lader sig overføre til det nye sprog.

Derfor kan kreativ oversættelse være en tidskrævende proces, som stiller store krav til oversætteren – som naturligvis skal oversætte til sit eget modersmål! En dansker, der er nok så dygtig til sit fremmedsprog, kan ikke jonglere med ordene og fange alle nuancer på samme brillante vis som en indfødt.

Der læses altid korrektur

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Derfor dækker vores priser også, at der læses korrektur af en anden sprogmedarbejder end oversætteren.

Hvilke sprog?

Vi oversætter bl.a. til og fra engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, finsk, spansk, portugisisk, russisk, somali, urdu, arabisk – kort sagt alverdens sprog.

Herunder kan du se et udvalg af de kreative tekster, vi er specialister i:
Turistbrochurer
Hotelbeskrivelser og menukort
Indretningskataloger
LinkedIn-profiler
Brochurer og Produkt-leaflets

MSC Translation ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. +45 7536 4688
mail@msc.dk