+45 7536 4688 info@msc.dk

Juridisk oversættelse

Kompetente juridiske oversættere

Juridiske oversættelser dækker et bredt felt af dokumenter og er ofte kendetegnet ved en særlig juridisk terminologi og et stilniveau, hvor alt er beskrevet så detaljeret og specifikt som overhovedet muligt. Resultatet er ofte en meget tung og omstændelig stil, som kan være yderst svær at forstå. Vores autoriserede translatører er i kraft af deres uddannelse fuldstændig fortrolige med det juridiske register. De er desuden bekendt med de forskellige landes love, bestemmelser og retssystemer, og kan foretage den nødvendige sammenligning, så en juridisk tekst ikke kan misforstås i modtagerens juridiske system.

Der læses altid korrektur

Vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Derfor dækker vores priser også, at der læses korrektur af en anden sprogmedarbejder end oversætteren.

Hvilke sprog?

Vi oversætter bl.a. til og fra engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, finsk, spansk, portugisisk, russisk, somali, urdu, arabisk – kort sagt alverdens sprog.

Autorisation/legalisering

Juridiske oversættelser udarbejdes altid af vores statsautoriserede translatører, også i de tilfælde, hvor materialet ikke skal bekræftes og legaliseres.
Skal en bekræftet oversættelse efterfølgende legaliseres i Udenrigsministeriet og måske også hos et andet lands ambassade, klarer vi også det.

Diskretion

Dine fortrolige dokumenter behandles naturligvis i fuld diskretion, og vores translatører er underlagt tavshedspligt. Dine juridiske tekster er altid i sikre hænder hos MSC.

Herunder kan du se et udvalg af de juridiske og økonomiske tekster, vi er specialister i:
Kontrakter

Herunder ansættelsesaftaler, salgskontrakter o.a.

Udskrifter fra Erhvervsstyrelsen
Vedtægter og regnskaber
Retslige dokumenter
Familierets-dokumenter

herunder testamenter, ægtepagter og dødsattester

MSC Translation ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. +45 7536 4688
mail@msc.dk