+45 7536 4688 info@msc.dk

Engelsk oversættelse

Engelsk oversættelse godt kan være en underkendt størrelse. Grunden skal findes i at de fleste danskere taler engelsk i et eller andet omfang, lige fra nogle få enkelte ord fra et ellers glemt skolelokale til et flydende næsten indfødt sprog på et meget højt niveau. Vi anerkender som sprogfirma alle disse niveauer til fulde. Enhver der mestrer sproget til feriebrug, konversation eller sågar professionelt forretningsbrug har gjort sig umage for at opnå disse færdigheder. For en tillært færdighed vil dette være, da vi jo som danskere, tyskere eller anden nationalitet IKKE har fået sproget ind med modermælken. Der vil altid være en masse vendinger, talemåder og nuancer, som vil være umulige at opnå.

Et blændende eksempel er en vending som: “at leve som konger og baroner”, på britisk engelsk bliver den til: “to live like a Lord” – Dette ligger ikke lige for, og prøv bare at køre den igennem Google Translate, så kommer nemlig sætningen:”to live like kings and barons”. Engelsk oversættelse er ikke altid god ord for ord.

Professionelle oversættere

Vi anvender hos MSC udelukkende erfarne modersmålsoversættere – Alle vore oversættere til britisk eller amerikansk engelsk har haft deres opvækst og uddannelse i hjemlandet. De er oftest uddannet indenfor en profession og har arbejdet med denne inden de har slået sig ind på oversættelsesbranchen. Det er med andre ord lykkedes dem at kombinere passionen for sprog med f.eks. deres tekniske uddannelse.
Oversætternes sproglige ballast kombineret med en ofte akademisk baggrund og en naturlig nysgerrighed betyder at research i de områder som de oversætter i er en helt naturlig disciplin. Vi fordrer som bureau dette gen ved aldrig at spise et uddybende spørgsmål af med en hurtig løsning fordi opgaven skal være klar på rekordtid. Det er essentielt at oversættelsen lander på et højt niveau.

MSC Translation ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. +45 7536 4688
mail@msc.dk