Vi oversætter til alverdens sprog – bogstaveligt talt. Vi har et globalt netværk af de bedste oversættere, som sidder online, så hvad enten der er tale om  engelsk oversætter eller andre sprog som italiensk, grønlandsk, urdu eller sorani, løser vi opgaven for dig.

Modersmålsoversættere er et must

Ethvert sprog har sine egne nuancer og spidsfindigheder – det er derfor et mantra for os at vi anvender modersmålsoversættere, der udover at være sprogligt dygtige også har en relevant uddannelse inden for det fagområde de oversætter i. Uanset hvor omfattende en sproguddannelse man har, behersker man sit eget modersmål bedst. Så hos MSC er det eksperter med det pågældende sprog som modersmål, der oversætter. En engelsk oversætter vil derfor ofte komme fra Storbritannien eller USA.

engelsk oversættelse

Engelsk oversættelse er ikke bare en engelsk oversætter…

Når det så er sagt, så er spansk ikke bare spansk, engelsk ikke bare engelsk eller fransk fransk…

Bor modtageren af dit budskab i Madrid eller Mexico City, i London eller New York, Paris eller Toronto, Canada? Geografien kan nemlig også spille en væsentlig rolle inden for et sprog som de fleste vil tro er det samme over hele verden.

Hver enkelt oversætter bliver håndplukket til lige præcis jeres opgave og leverer en professionel  oversættelse, vel at mærke, så budskabet går rent ind på det pågældende sprog – uden forstyrrende fejl og kulturelle misfortolkninger.

Ved økonomiske og juridiske tekster, samt autoriserede oversættelser er det dog vores statsautoriserede translatører der er eksperterne. Deres intensive sproguddannelse og mangeårige erfaring sikrer en høj kvalitet, samt validitet for, at selv indviklede tekster bliver oversat så de holder på målsproget.

Mange sprog – én kontakt… MSC

Vi sikrer at jeres budskab ikke går tabt i oversættelse  – jeres kunder vil få oplevelsen af at jeres produkt stammer fra deres eget land rent kommunikationsmæssigt. Det gode produkt bliver understøttet af professionelt sprog der går rent ind hos modtageren ved første øjekast. !!!

Nogle af de sprog vi oversætter til er:

  • Dansk oversættelse
  • Norsk oversættelse
  • Svensk oversættelse
  • Tysk oversættelse
  • Engelsk oversættelse
  • Fransk oversættelse
  • Spansk oversættelse
  • Polsk oversættelse
  • Øvrige verdenssprog

Men vi har også erfaring i Urdu, Serbisk, Mandarin, Arabisk, Tyrkisk og mange, mange flere. Begrænsningen findes med andre ord ikke – Vi finder løsningen på din sproglige udfordring.

MSC Translation ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. +45 7536 4688
mail@msc.dk