+45 7536 4688 info@msc.dk

Tilfredse kunder

SMC Pneumatik A/S

Ved udgivelsen af vores danske produktkatalog har MSC været ankerpunktet i forbindelse med oversættelse, tilpasning og redigering i InDesign.

Samarbejdet er forløbet i 2 steps, hvor oversættelsen var det første og derefter fulgte en proces med korrektion,udskiftning af billeder og illustrationer. Afslutningsvis leverede MSC en færdig fil til tryk.

Det har igennem hele forløbet været muligt at komme med nye input som MSC har taget positivt op og implementeret med det samme.

Vi kan varmt anbefale MSC som samarbejdspartner til denne type opgaver.

Ole Jørgensen
 SMC Pneumatik A/S, Horsens, DK

Howden Axial Fans ApS.

I forbindelse med vores projekt i Turow, Polen har MSC Translation bistået med oversættelse af den komplette dokumentation.

Vi leverede alle de engelske dokumenter elektronisk og MSC håndterede herefter oversættelse af hele manualen, CAD-tegninger og styklister.

Manualen blev til en ren polsk udgave, mens CAD-tegningerne blev udfærdiget som engelsk/polske, dvs. at den polske tekst blev sat ind sammen med den engelske.

Samarbejdet er forløbet fuldstændig gnidningsløst og vi er meget tilfredse med resultatet.

Michael Hviid,
Howden Axial Fans ApS., Næstved, DK

WOCA Denmark

Da vi skulle i gang med at re-designe vores produktdokumentation valgte vi at kontakte MSC Translation.
Ved at vælge et sted til koordinering af oversættelsen til mange sprog, sikrer vi sammen at sproget bliver ens og at alle labels og beskrivelser får samme sproglige indhold.

Annette Daugaard Jensen,
WOCA Denmark, Lunderskov, DK

Veksø A/S

Vi har god kommunikation med MSC omkring deadlines og hvad der realistisk kan lade sig gøre.
Det I lover, holder I også. Jeg har også flere gange oplevet en ekstra service, når det er gået for stærkt fra vores side, og der har været et par slåfejl i teksten.  Så har I, uden ekstra omkostning, rettet det til for os.

Louise dal Cowen,
Veksø A/S, DK

 

Stormes Grafisk

Vores udfordring er, at vi ikke selv er i stand til at kommunikere professionelt på andre sprog. Derfor er det helt naturligt for os at teame op med en virksomhed som MSC translation. Mange kunder mener, de selv kan klare tekst- og oversættelsesopgaver. Det er ærgerligt, for oftest bliver slutproduktet ikke godt. Vi er meget positive over samarbejdet med MSC.

Mette Stormes,
Stormes Grafisk, DK

 

Skal du også være med?

MSC Translation ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. +45 7536 4688
mail@msc.dk